Seizoen 2024 gestart


Return Home

Het seizoen 2024 is gestart. Op 8 april hebben we de deuren van de gite weer geopend. We hopen op een mooi lang seizoen met veel gasten en veel mooie momenten.


Er is heel veel werk verricht om de sanitaire voorzieningen op een hoger plan te krijgen. De bestaande toiletten en douches zijn vervangen door twee nieuwe douches en twee nieuwe toiletten. Na sluiting van het seizoen 2023 is alles gesloopt en in 4 sessies variërend van 3 tot 10 dagen is het geheel weer opgebouwd. Daarbij is zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van tweedehands bouwmaterialen verkregen met name via Marktplaats. Grote dank aan Adriaan, Arno, Jeroen en Mark voor hun hulp bij het bouwen.


Een belangrijk moment was ook de eerste bijeenkomst met alle beheerders van het komende jaar in de Pelgrimshoeve in Vessem. Komend jaar zijn er 7 koppels die gedurende twee weken de herberg beheren. Oude bekenden zijn Cees en Ans, Ton en Marion, Arno, Marko en Joost. De nieuwe beheerders zijn Nannette, Diana en Anneke, Selma en Ton en Hermien. Het was leuk elkaar allemaal eens te zien de ervaring te delen. Alle beheerder zijn ervaren Camino gangers.


Verder nog wat kleine verbeteringen zoals de aanschaf van een fiets, verplaatsing van een aantal hortensia’s en een Gieser Wildeman perenboom naar Frankrijk, de aanschaf van een nieuw maaidek voor de grasmaaier en het continue project om de bedden en matrassen te veranderen naar 2 meter bedden met bijbehorend beddengoed.


De website is ook weer verder uitgebouwd met een aantal wandelingen in de directe omgeving van de gite en een alternatieve route vanuit St Reverien naar de gite. De ambitie om een besloten deel te maken met inlog voor de blogs is helaas nog niet gerealiseerd.

Van de week een rondje gereden langs alle adressen en belangrijke locaties op de route naar ons toe om daar promotiemateriaal achter te laten en bordjes te plaatsen. Het belangrijkste bord – gemaakt van eiken- brak helaas doormidden, dus weer een projectje omdat te herstellen.


Inmiddels drie gasten gehad, we gaan er een mooi seizoen van maken.


Team Le Coeur du Chemin


Return Home

1 thought on “Seizoen 2024 gestart”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *